Thursday, 29 December 2016

Long Gone

Assalammualaikum | holaa readers !

Phewww, finally! I managed to come back after a very big disaster test was given to me, uhuks *kesat ayaq mata tehaghu. Tak sangka masih hidup lagi. Syukur sangat.

Eh jap, what test ?

Okay. If you notice la, my last entry was on october 8th, which is the date before I'm heading back to hostel and pursuing my studies in sem 4. Like I said before, semester 4 is indeed a very tough semester. Ask me, what is the toughest one ? I would say, OF COURSE THE MANDARIN LANGUAGE T^T (but our lect is sooo handsome hehe)

Memang aku ni asal balik je sambung sem, konfem hilang dari radar punyalah. Bukan dah tak kesah pasal blog ni, tapi tu lah, i'm just too busy :(  You know, that kind of busy. Assigntments, presentations, tasks..etc.

Right now, i'm in the middle of my mid-sem break. Seminggu je mid-sem break. Tak lama pun, tapi syukur la ada cuti hehe. Today dah masuk hari rabu. A few more days left la kan. Haa, tengah cuti pun esaimen berlambak woah. You know what, for the first time in my entire life, i managed to finished one of my assigntment at home! Tak pernah dibuat ni oleh seorang aku hahaha. Nampak tak bangga aku tu cane xp. Satu pun satu la, yang penting ada jugak yang tersiap hewhew.

And...... guess what ? Ada orang rindu ai tawwww kat blog ni 😂 Bukan selalu ada orang sudi nak rindu-rindu ai ni wkwkwk. Thanks yg sudi rindu tu. I mish you too k. You know who you are hee 💕

Till here for now. I'm already mengantuk namatey dah ni. Nite alls. Byee!



-XOXO,me💋