Saturday, 8 October 2016

Giveaway by Rafyydah

Assalammualaikum | hai *lagi*!

http://rafyydah.blogspot.my/2016/10/giveaway-by-rafyydah.html
click the banner

Kot-kot ada rezeki dapat topup rm50 kan. Try nasib je la kehkeh. Goodluck korang yg join tu :)

Tag ;


-XOXO,me💋

Blogwalking & Bloglist SVIORS

Assalammualaikum | selamat malams y'alls!

Click to join guys ❤
click to join guys ❤





One lucky blogger akan dapat topup rm10 tau. So, jgn lupa join k hehee. Mana tau korang the lucky one tu hewhew. 

K la, goodluck!


-XOXO,me💋

Friday, 7 October 2016

Mini Giveaway by Mya & Fana

Assalammualaikum|helooo earthlings!

Click to join

Jom join ramai-ramai :)🎈


-XOXO, me💋

Review : Du'a Compass

Assalammualaikum |hola fellas !


Idk why but i feel like suddenly want to make sikit review 'bout this one app that i use called Du'a Compass.

Well for me it such a good app. Simple yet very helpful.
 


This one doa yang aku rasa semua org akan guna. Ekceli banyak lagi doa-doa yang kita boleh guna for our daily du'a, but i think you guys can treasure it yourself right? hehee XD

Ohyaa! I can't find this app kat hp android aku. Maybe tak available lagi kot untuk android version. Alah, tak lama lagi adalah tu hehee.

That's all for now. I'm yawning non-stop right now. Dah nak tukar jd zombie dah ni kehkehkeh. Don't forget to give it a try okey ?

Goodnite!



-XOXO, me💋

Wednesday, 5 October 2016

Sleepy Head

Assalammualaikum | hai peeps.


Ekceli aku dah mengantuk gila dah skang ni. Kalau aku ampai kepala atas bantal sure aku lelap punya la. Tapi aku ada benda lagi nak kena setel. 

So today i've been busy tidying my home, especially my room. Tbh takdela busy mana pun tapi aku kan jenis pemalas so kemas sikit-sikit tu for me its such a big deal. Hari khamis ni nenek belah mak aku nak datang so korang faham-faham je la kalau puan-puan terhormat nak turun padang kita nak kena buat apa kan hahahaha. 

Bilik aku tak la serabai sangat pun. Ok je aku tengok tapi yelaa, nak kena halau semua habuk-habuk tu blah dari bilik tu since my nenek is soooo comfortable to sleep in my room kan. Jadi kalau nenek dtg aku kena merempat tempat lain la. Contohnya sofa. Aku ok je tidur atas sofa. Aku mmg suka tidur situ sambil on tv hahahaha (then keesokan paginya aku kena marah sbb biar tv terpasang sampai ke subuh)Aku takut hantu guys. Sbb tu la aku biar je tv tu kehkeh.


Gais, apa kata aku sambung kemas-kemas bilik esok je? sbb aku dah mcm zombie dah weyhh siryes! Kena lelap jugak ni. Esok pagi nak kena pi bank sbb nak tukar kad bank. I supposed to go to the bank pagi tadi tapi sbb ada something come up then tak jadi la nak pegi. 

Sambung esok je la kan ? hehehehe.

Then, till here guys. Goodnite!


-XOXO, me💋

Tuesday, 4 October 2016

October Bloglist Segment by FatinaMdzfr

Assalammualaikum | holaa y'alls !


http://fatinamdzfr.blogspot.my/2016/09/segment-october-bloglist-by-fatinamdzfr.html
click to join :)

tag ❤


-XOXO, me💋
 

Random Post : Whatever

Assalammualaikum | hai reader(s) !


Its 2.44 am now and i seriously don't know why i can't close my eyes and continue my unfinished dream last night. Ughhh i really want to know what's the ending of my dream last night -_- korang pernah rasa tak macam ni ? no ? just me ?

Okey.

You know what, lately ni i feel like everything i do semua macam tak kena la. Well maybe sebab dah nak kena balik asrama kot lagi 12 hari kan so.. you know.. that feeling yang rasa macam nak hempuk kepala kat dinding tapi tak jadi sebab takut kepala lebam besar pulak kang kan kahh! 

Skang ni aku nak telan makanan pun dah rasa tak sesedap macam awal-awal cuti dulu. Yelaa lepas ni dah nak kena makan the save-budget-food-thingy dah aaarrghhh tak nak tak nak T_T 

Ekceli malas nak fikir pasal cuti yang dah nak habis ni. Nak meraung bagai pun kalau mmg dah habis cuti nak buat apa lagi kan, seret je la diri ni nanti masuk asrama and start the kuliah thingy tu mcm biasa hm. Yeaahh you know like.. whateverrr. Gtewww.

Lantak ah apa nak jadi kan. Pandai-pandai la aku pujuk diri yang tengah dirundum duka lara kecewa merana ni nanti hahaha. Well, FYI sem 4 is a tough semester tho. Dah kena ambik subjek mandarin dah nnt ni. May Allah ease, amiinn.

Dah la aku nak kena bangun awal pagi ni. Ada urusan siket. Cehhh. Hahaha. Till here guys, byee! ^^



-XOXO, me💋

Jom Tambah Follower Bersama #jmbelog

Assalammualaikum | hai peeps !

klik banner k :)

Follower sekarang; 355 ❤

Jom join ni gais :) boleh tambah kenalan kan hehee. Klik banner kalau nak join keyh.


 -XOXO, me💋