Friday, 15 July 2016

Still Alive

Assalammualaikum and hey gais.




This time, its really been such a very-very-very long time no see, huh? I bet everyone dah lupakan aku. Dah lupakan Azey. Dah lupakan theCyclazey. But i'm totally wrong.

Aku scroll chatbox, alhamdulillah, masih ramai yg dok tinggalkan footprints kat situ. Means masih ada la orang sudi nak singgah blog terbiar aku nih uhuks. I terharu uolls. Thanks much. Mmmuah-mmuah for u guys :")

Well gais, bukan apa. Sem 3 ni makes me lost myself la. I lost in my assigntments. My hafazan lagi nak kena jaga. Memang la tak sampai 30 juzuk pun nak kena hafal. Tapi untuk orang macam aku ni, 6 surah tuh pun dah kira payah nak jaga tau. Ayat suci gais, kita kena jaga betul-betul, ye dok? 

This entry purpose is just to tell u guys yg ai masih lagi hidup and alhamdulillah still breathing and sihat untuk berjalan kat atas muka bumi ni. Mintak maaf sangat sebab dah lama tak ziarah blog korang. Insya Allah kalau ada masa I will jalan-jalan ke blog uolls keyhh ;) I bukan sombong tau. Well dah nama pun student kan hihiks.

So gais, sampai sini jelah dulu keyh. Ada masa aku update lagi. Banyak nak share dgn korang ni. Stay tune okey ? ^^ Bye gais.