Sleepy Head

by - 12:16 am

Assalammualaikum | hai peeps.


Ekceli aku dah mengantuk gila dah skang ni. Kalau aku ampai kepala atas bantal sure aku lelap punya la. Tapi aku ada benda lagi nak kena setel. 

So today i've been busy tidying my home, especially my room. Tbh takdela busy mana pun tapi aku kan jenis pemalas so kemas sikit-sikit tu for me its such a big deal. Hari khamis ni nenek belah mak aku nak datang so korang faham-faham je la kalau puan-puan terhormat nak turun padang kita nak kena buat apa kan hahahaha. 

Bilik aku tak la serabai sangat pun. Ok je aku tengok tapi yelaa, nak kena halau semua habuk-habuk tu blah dari bilik tu since my nenek is soooo comfortable to sleep in my room kan. Jadi kalau nenek dtg aku kena merempat tempat lain la. Contohnya sofa. Aku ok je tidur atas sofa. Aku mmg suka tidur situ sambil on tv hahahaha (then keesokan paginya aku kena marah sbb biar tv terpasang sampai ke subuh)Aku takut hantu guys. Sbb tu la aku biar je tv tu kehkeh.


Gais, apa kata aku sambung kemas-kemas bilik esok je? sbb aku dah mcm zombie dah weyhh siryes! Kena lelap jugak ni. Esok pagi nak kena pi bank sbb nak tukar kad bank. I supposed to go to the bank pagi tadi tapi sbb ada something come up then tak jadi la nak pegi. 

Sambung esok je la kan ? hehehehe.

Then, till here guys. Goodnite!


-XOXO, me💋

You May Also Like

14 Nerds

  1. Serabai tak serabai bilik, takpelah kita sendiri yang nak duduk. Kalau mengantuk, tidur saja. Esok boleh sambung lagi.. Ini falsafah orang pemalas macam saya, jangan tiru tapi nak buat okay je. Hehe..

    Apa daaa tidur tak tutup TV. Tak takut ke kalau benda tu datang join tengok sekaki? Ehhhhhh makin takutlah Azey nak tidur luar pasni. Mwahahaha! *gelakjahat

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah bagi saya bilik saya dah ok dah tapi takut nenek tak suka pulak hahaha. jd kenajugak halau2 sikit habuks tu hee. (well saya pun pemalas) hee.

      pernah jugak pikir cmtuh tp saya buat tktau je hahaha. penakut terok saya ni hahaha

      Delete
  2. tidur tak tutup tv eh.. haha kita sama. kalau tak tv, on lampu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sama la ! hahahaha. kalau kat hostel sayaa ok je tidur gelap2 hehee

      Delete
  3. Samalah kita pemalas nak kemas bilik. Lagipun bukannya selalu ada kat rumah pun huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh! bukan selalu stay rumah pun. tapi takut jgk bilik kena tumpang shy-ton tu la saya kemas sikit hehee

      Delete
  4. sis x blh tido klau tak tutup lampu.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. silau eh? hehee kawan2 saya pun sama mcm sis, mesti tutup lampu bila nak tidur.

      Delete
  5. jgn tgok citer hantu laaa . nanti terbayang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari kecik mak marah kalau saya tgk citer hantu sbb takut i grow up with a fear with ghost. tapi ap bole buat, nasi dah jadi bubur hehehehe

      Delete
  6. Replies
    1. insya Allah one day i will hehee :D

      Delete
  7. bilik dh abes kemas ke belum tu? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah abes dah, dah ada nenek saya pun stay kat situ hewhewww 😂❤

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕