Tuesday, 4 October 2016

Random Post : Whatever

Assalammualaikum | hai reader(s) !


Its 2.44 am now and i seriously don't know why i can't close my eyes and continue my unfinished dream last night. Ughhh i really want to know what's the ending of my dream last night -_- korang pernah rasa tak macam ni ? no ? just me ?

Okey.

You know what, lately ni i feel like everything i do semua macam tak kena la. Well maybe sebab dah nak kena balik asrama kot lagi 12 hari kan so.. you know.. that feeling yang rasa macam nak hempuk kepala kat dinding tapi tak jadi sebab takut kepala lebam besar pulak kang kan kahh! 

Skang ni aku nak telan makanan pun dah rasa tak sesedap macam awal-awal cuti dulu. Yelaa lepas ni dah nak kena makan the save-budget-food-thingy dah aaarrghhh tak nak tak nak T_T 

Ekceli malas nak fikir pasal cuti yang dah nak habis ni. Nak meraung bagai pun kalau mmg dah habis cuti nak buat apa lagi kan, seret je la diri ni nanti masuk asrama and start the kuliah thingy tu mcm biasa hm. Yeaahh you know like.. whateverrr. Gtewww.

Lantak ah apa nak jadi kan. Pandai-pandai la aku pujuk diri yang tengah dirundum duka lara kecewa merana ni nanti hahaha. Well, FYI sem 4 is a tough semester tho. Dah kena ambik subjek mandarin dah nnt ni. May Allah ease, amiinn.

Dah la aku nak kena bangun awal pagi ni. Ada urusan siket. Cehhh. Hahaha. Till here guys, byee! ^^



-XOXO, meπŸ’‹

6 comments:

  1. Moga Allah permudahkan :) haha tang nk balik asrama je mesti tak lalu kan... huu I feel you :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah srsly mmg asal nak balik hostel je msti camni tau hahaha. Amiinn ya rabb 😊❤

      Delete
  2. moga dipermudahkan. best la ambik bahasa mandarin. kalau ada basic senang nak kerja dgn chinese nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah excited gak ni nak ambik mandarin hehee. aminn ya rabb. thanx πŸ˜ŠπŸ’•

      Delete
  3. Part nak balik asrama tu yang paling tak best. Kalau boleh rasa nak cuti lama-lama lagi. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak best. langsung tak best. nak cuti 365 hari hahaha πŸ˜‚πŸ’•

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment πŸ’•