Tuesday, 27 September 2016

Wanted Ohsem Bloglist Blog KakLong

Assalammualaikum and hola everyone!

http://diariasma.blogspot.my/2016/09/wanted-ohsem-bloglist.html

So how? Nak join tak gais? Haa, kalau nak join ada syarat tau.


1- Blog bahasa melayu : Blog aku mmg bahasa melayu, tapi rojak-rojak jgkla hehee.
2- Semua Genre : Yes, semua genre ada. Aku tulis ikut mood gais.
3- Ori dan unik : Alah, ni aku taktau la pulak. Korang rase?
4- Selalu update : Hm selalu jugak. Kdg-kdg smpai 3 ketol post sehari. Tapi kdg takde masa.
5- Selalu BW : Okey. Kalau yg nih mmg wajib aku buat SETIAP HARI :)
6- Word verification : Tak suka and tak akan letak bendalah ni. Tak suka la, annoying tau!


Segmen tamat pada 13 oct 2016. Goodluck y'all ! ❤



-XOXO, meπŸ’‹

12 comments:

  1. Yay, Mekasih Azey..
    Senarai peserta dah update.. Nanti check ya.. ^_^

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://belogs.blogspot.my/2016/09/wanted-ohsem-bloglist-blog-kaklong.html

    ReplyDelete
  3. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah dan sudi follow πŸ˜πŸ’•

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment πŸ’•