Monday, 26 September 2016

Happy Birthday To Me 🎈

Assalammualaikum|Hai fellas !


YESSS! It's my birthday guys! Alhamdulillah, i'm officially 19 now :')

So literally its not today (26 sept), it was yesterday,- 25 September, but unfortunately i was soooo malas tahap petala ketujuh nak update bendalah ni kemarin, soooo.. tadaaa! Baru sibuk nak update jam 4 pagi kahhh!

Mcm biasa la kalau celebrate birthday kan, beli kek, potong kek ah benda biasa la yg mcm kat tv selalu tu hahaha. 

Tapi.. ada lagi dua ekor natang wish i tauuuuu!

Mr.Google

Miss Twitter

Haa, dua ekor natang ni pun tak nak ketinggalan tau wish aku. Busybody betul dua ekor ni la. Hahahah ok ok joke. Btw thanks a lot to both of you. Muahhh ciked. HAHAHA :D

To all the wishes I've got yesterday, thanks a lot baby(s). I do really appreciate that. No need to mention la kan i think. You know who you are. Kalau takde wish dari korang semua mesti birthday aku suram uhuks. Terimakasehhhh!

To my mom yg susah payah mengandungkan and beranakkan(?) kakak, my dad yg dah kerja keras siang malam demi sesuap nasi and kasih syg tak ternilai untuk kakak, terima kasih baaanyak kakak ucapkan. Kakak sayang mak dgn bapak sangat-sangat. Dah takde ganti dah mak bapak untuk kakak. Sampai mati pun kakak tak mampu nak balas semuanyaa. Loveyou mak, loveyou pak πŸ’•

Lastly, to my dearself,
     Please stop mourning for something useless. They not worth it. 
     There's a lot of things that can make you happy. Don't waste your time k?
     I love you a lot, dearself. Pls, hurt yourself no more.
     Cuhs if you are hurt, I'm hurt too :"(
   


XOXO, meπŸ’‹

14 comments:

  1. happy birthday azey :)
    may ALLAH bless u n ur family :D
    stay cute n pretty ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn ya rabb 🌸 (i hope i can bcome pretty) hehehe. Thankx a lot BV ! πŸ˜πŸ’•πŸ’‹

      Delete
  2. Replies
    1. Thankx muchos ! πŸ˜πŸ’•πŸ’‹

      Delete
  3. Replies
    1. Thankyouuuu ! πŸŒΈπŸ™†πŸ’•

      Delete
  4. Selamat hari lahir awak..Semoga awak dikurniakan kesihatan yang baik, semoga Allah merahmati, memberkati dan melindungi kehidupan awak.. Semoga apa yang awak impikan dan doakan, Insha Allah akan dimakbulkan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn allahuma amiinn 🌸 trimakaseh for the du'a sis ! πŸ˜˜πŸ’•πŸ’‹

      Delete
  5. Ouh! You're 19! Happy belated birthday dear! ;) May Allah bless you and have a great life dunia wa akhirah! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes i am! Hahaha. Amiinnn allahuma amiinn. Thankyouu sis ! Hehee πŸ˜˜πŸ’•πŸŒΈ

      Delete
  6. Replies
    1. Awhh thankx babe πŸ˜˜πŸ’•πŸ’‹

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih awak πŸ™†πŸ’•πŸ’•

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment πŸ’•