Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

14:16:00

Assalammualaikum and hai guys!

http://www.elihjapahar.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

So tadi aku pegi jalan-jalan singgah blog orang. Then aku ternampak GA ni. The syarat-syarat was so easy guys. I think you guys should join this GA too. Just give it a try. Manetau ada rezeki kan hehee.

HADIAH GIVEAWAY 
Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga kesepuluh - Topup bernilai RM10
 
Macam biasa, klik je banner kalau nak join keyh. Wish me luck peeps. I wish uolls the best of luck jugak keyh. Seeyaaa :)

You Might Also Like

24 Nerds

  1. Hi Azey Ariez, selamat berkenalan :) terima kasih sudi join ye...

    Semak senarai peserta sini -->http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. Lama x nampak. Good luck Azey! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah baru nak aktif balik. lately ni mcm malas sgt nak update hehe ^^

      Delete
  3. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis hehehe. thanks! goodluck jugak kat sis :) :)

      Delete
  4. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay thankyouuu :) goodluck for you too ^^

      Delete
  5. singgah dari segmen yang sama :D good luck ye done follow :)
    jemput singgah https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ! ^^ goodluck jugak for you :)

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images