Feeling Unwell

18:22:00

Salam alaykh fellas!


Dah lama gilaa rasanya aku tak menaip sampai aku jadi kinda awkward, a stiff person and siryesly have no idea nak taip apa. Ekceli tiap hari aku bukak blog tapi aku malas sgt nak update. Tetiba harini aku rasa nak update sebab aku tengok dah mcm berhabuk sgt dah blog aku nih hewhew. Kesian kau blog sbb dapat tuan cam aku kehkehkeh.

Ohyaa. Korang tau tak  skang ni aku tengah demam cacar ? Sakit rupanya cacar ni kan. Masa tengok org lain kena dulu, I think its not that bad if I also get infected. Bila dah kena, Allahu. Orang yang dah kena je tau apa rasa dia demam cacar ni.

Alhamdulillah demam dah kebah. Tinggal cacar ni je tunggu nak sembuh. Ntah bila nak sembuh aku pun taktau. Aku dah minum 2 biji kelapa tau. Dengar citer orang tua-tua kata kalau minum air kelapa demam and cacar cepat sembuh. Betul atau tak aku taktau la pulak. Korang doakan je lah keyhh hehee. 

Apalagi nak citer ni eh? Takde idea la gais. Ohya!  Aku dengar movie Train To Busan tu best namateyyy. Zombie dia laju mcm Usain Bolt la apelah. Banyak lagi la yg aku dengar best-best pasal Train To Busan tu. Betul ke gaisz? Aku pun nak tengok jugak huhuhu tapi cacar menghalangku untuk bergerak bebas T_T Wahai cacar, cepatlah sembuh. Beta nak pegi tengok movie best ni huhuhu.

Okeylah gais. Sampai sini je la kot. Nampak sgt kan aku takde idea nak taip. Hmm malunyew *facepalm* I'm done here. Byeeee!


You Might Also Like

10 Nerds

  1. Semoga kak Azey cepat sembuh! :D :D *I bet Mr.chickenpox can't ruin your beauty face! hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thanks dik! beauty face la sgt kehkehkeh ^^

      Delete
  2. nak cepat sembuh makan shaklee.. ehhhh.. hehe. gurau je. pape pun get well soon. :) tido cukup, minum air banyak2 taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yekeh 😂 btw thanks siss ^^ alhamdulillah dah makin okay dah hehee 😘💕

      Delete
  3. semoga cepat sembuh cik azey..
    and about movie tu kan, kita pon tak tahu movie tu wujud.. keh keh keh..
    best ke? kena download lepas ni.. ^_^

    salam singgah dari blog diaridandelion.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah makin okey dah hehee. selera makan pun dah makin ok hahaha.

      ohh, azey dah tgk dah movie tuh and siryesly best tau train to busan tuh. hehee.

      thanks sudi singgah :) :)

      Delete
  4. Replies
    1. hehee thanks sis nabilaa ^^ insya Allah i will hehe

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images