Friday, 15 July 2016

Still Alive

Assalammualaikum and hey gais.




This time, its really been such a very-very-very long time no see, huh? I bet everyone dah lupakan aku. Dah lupakan Azey. Dah lupakan theCyclazey. But i'm totally wrong.

Aku scroll chatbox, alhamdulillah, masih ramai yg dok tinggalkan footprints kat situ. Means masih ada la orang sudi nak singgah blog terbiar aku nih uhuks. I terharu uolls. Thanks much. Mmmuah-mmuah for u guys :")

Well gais, bukan apa. Sem 3 ni makes me lost myself la. I lost in my assigntments. My hafazan lagi nak kena jaga. Memang la tak sampai 30 juzuk pun nak kena hafal. Tapi untuk orang macam aku ni, 6 surah tuh pun dah kira payah nak jaga tau. Ayat suci gais, kita kena jaga betul-betul, ye dok? 

This entry purpose is just to tell u guys yg ai masih lagi hidup and alhamdulillah still breathing and sihat untuk berjalan kat atas muka bumi ni. Mintak maaf sangat sebab dah lama tak ziarah blog korang. Insya Allah kalau ada masa I will jalan-jalan ke blog uolls keyhh ;) I bukan sombong tau. Well dah nama pun student kan hihiks.

So gais, sampai sini jelah dulu keyh. Ada masa aku update lagi. Banyak nak share dgn korang ni. Stay tune okey ? ^^ Bye gais.

14 comments:

  1. semoga dpt menghafal dgn baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn ya rabb. Thanks muchos sis πŸ˜πŸ’•

      Delete
  2. fighting!!! in shaa Allah. semoga segalanya dipermudahkan.aaminn:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thankyouuuu sooo much sis ! yes insya Allah amiinnn :")

      Delete
  3. semoga dipermudahkan!!! *hugs* selamat hari raya awakk hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyouu manyak manyak sis fieyqa hehee. Amiin ya rabb *hug u back* . oh, selamat hari raya jugak hihiks ;)

      Delete
  4. inspired :') saya susah nak jaga hafalan apatah lagi nak hafal surah baru.. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn sis ? tak senang senanye nak jaga hafalan. Nak kena kuat dalam dan luar. Allah yufta a'laina sis, Insya Allah :")

      Delete
  5. Take care and All the best.

    ReplyDelete
  6. all the best<3
    follow here #292

    ReplyDelete
  7. take care, all the best utk sem 3..rajin2 singgah la blog zety

    ReplyDelete

Thanks for reading. Do leave a comment πŸ’•