Saturday, 5 March 2016

Segmen Bloglist By Aina


Assalammualaikum and hai peeps!

http://misskitty12.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

Hai uolls, rasanya dah lama aku tak join any segmen right?  So kali nih aku rasa nak join segmen nih hee. Jom lah join Segmen Bloglist By Aina nih ramai-ramai. FYI nih first segmen yang adik Aina nih buat tau and takde syarat-syarat yang payah nak kena buat so jom la join k hehee.

Syarat dia senang je,-

-Follow blog Aina

-Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist By Aina"

-Copy banner diatas dan backlink kan ke entry nih.
-Tinggalkan link entri uolls pada ruangan komen.

Ok la tuh je. Goodnight gais, bye! ^^

17 comments:

  1. hai datang singgah
    dari segmen yg sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou sudi singgah ;) goodluck yea ^^

      Delete
  2. Singgah melawat dr segmen yg samaaa..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehee thanks sudi singgah sini ^^

      Delete
  3. Ade singgah melawat... :)

    http://belajardanberbagi29.blogspot.com/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripada segmen yang sama

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕