Random Post #1

16:58:00



Salam alaykh and hai gais!




Hah tadi sempat tak tengok gerhana matahari tuh? Aku tengok kejap je pastuh aku masuk dalam rumah balik. Btw tadi masa gerhana tuh redup je kan cuaca, best sangat. Sampai aku rasa macam nak sambung tido je weh. Tapi mak tak bagi sebab dia kata better buat benda yang berfaedah,- solat sunat gerhana ke, pergi buatkan dia sarapan ke hah benda macam tuh la. So aku tak jadi la tido hehee.

So harinih aku takde apa nak buat sangat and cuti sem aku ada lagi berbaki sebulan kalau tak silap. Tak kira sangat cuti nih sebab kekadang kalau kita kira sangat kan, kang rasa macam kejap je cuti tuh. So, tak nak ah kira-kira hari, takut la huhuhu.

Jadinya harinih aku habiskan masa depan laptop tengok running man yang aku download semalam guna internet burung hantu celcom tuh. Best jugak ada internet burung hantu nih semua boleh download. Hohoho.

Ekceli aku nih digi user gais, tapi aku nak pakai internet burung hantu tuh, so aku beli la satu sim celcom. Bila aku rasa nak guna download berlambak benda, aku topup la celcom tuh. Then bila aku tak nak guna, tak la aku topup. Digi je yang wajib aku topup. Tapi skang nih aku tak topup digi sebab malas la nak topup bukan ada nak guna apa pun hehee.

Apa lagi eh aku nak cakap. Aku saje je buat entry nih sebab tak nak blog nih bersarang and berhabuk lagi hahahaha. Takde idea pun nak taip apa so aku taip je apa yang terlintas dalam kepala hotak aku skang nih.

Takde apa dah kot nak taip. Till here je la keyh. Bye. Enjoy your day gais ! ^^

You Might Also Like

8 Nerds

  1. Ooo.. Bgus juga tu apa mak ckp tu... Solat sunat gerhana..

    Jalan2 sini...
    Jom baca artikel baru ni..
    Jemput join ye..

    https://www.ahmadhasif.my/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul la tuh hehe.

      btw thanks^^ insya Allah saya singgah :)

      Delete
  2. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Saya guna internet burung hantu yg adik punya :D hehe
    Btw, salam kenal ^^ first time singgah sini :)
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. At first saya pun guna adik punya je, then bila kena balik hostel saya beli la sendiri hehehe.

      Salam kenal jugak ;)Thanks sudi singgah ^^

      Delete
  4. mcm best je internet burung hantu ni.. =) hehehe salam perkenalan dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sangat hehe boleh downloaf runningman banyak2 sbb saya peminat runningman ^^

      salam perkenalan jugak. thanks sudi singgah ;)

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images