Come Back !

by - 10:05 pm

Assalammualaikum and hai uolls !
Okay, first thing first, aku nak mintak maaf bebanyak sebab hilang lenyap begitu je for a month. Ehh sebulan ke ? Aah taktau lah, yang aku tau this is my first entry for 2016, yeayy! Hahaha. 


FYI, skang  aku tengah cuti sem tau. Sepanjang tempoh masa aku menghilang tuh, actually aku tengah dekat nak final exam masatuh  so tak dapatlah nak online and update sangat kat blog. So now Alhamdulillah dah lepas dah final exam untuk sem 2. Dah lega siket dah hati nih sebab dah habis exam kan so sape tak happy weyhhh hahaha. 


So Inshaa Allah, from now on aku dah bole dah start aktif balik blogging since aku pun taktau nak buat apa cuti dua bulan nih. Kalau ikut plan asal, aku nak keje but it seems like, ramai gila kot budak lepasan SPM last year tengah kerja sekarang. Apa salahnya aku bagi peluang kat diorang pulak kan nak kerja sebab yelah, aku pun last year time dah habis spm aku keje gak. Hah korang jangan nak fikir aku buat alasan taknak keje k, nih betul-betul tau hahaha.


Okeylah, aku stop kat sini. Nak update lagi entry lain yang dah lama mereput kat dalam draft tuh hahaha. Ilal liqa’ gais, seeyaa ! ^^

You May Also Like

2 Nerds

  1. bestnya tgh cuti sekarang....happy blogging ya lepas ni..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thnks sis ^^ insya Allah . happy blogging jugak k :)

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕