Thursday, 10 December 2015

To The End.

Salam alaykh fellas.




So this is my first entry untuk bulan december nih. Macam cepat sangat kan masa berlalu? Tak? Aku je yang rasa camtuh? Ohh yeke. Hmm. Hehee. 

Aku rasa macam baru je aku jadi budak lepasan SPM tau. 
Rasa macam baru je masuk tahun 2015. Tup-tup dah sampai hujung tahun lagi dah.

Speaking about the new year thingy, one thing yang semua orang akan ingat ofc about the 'azam tahun baru' right?

Frankly speaking, I'm not so into the 'azam-azam' thingy hehe. Sebab apa? Sebab, every year ada jea azam aku yang tak tercapai lagi, so setiap kali masuk tahun baru, azam aku ada satu jea. 

"Renew balik azam yang tak jadi untuk tahun sebelumnya"

Kenapa aku buat camtuh?
Sebab aku rasa takyah la kot nak beriya sangat buat azam kalau buatnya tidak, ye dak?
Tuh pendapat aku jelah. Taktau la pulak pendapat korang well masing-masing ada pendapat masing-masing kan.

So bagi yang dah ada azam baru tuh, I wish you all the best and semoga apa yang korang azamkan tuh dapat tercapai, ameenn :)

So till here la k. Nak call mak aku jap. 

Ohhyaa, lupa nak bagitau. Hari isnin lepas kitorang dah buat midterm for arabic lang subject. Pray for me gais. Harap-harap markah aku okey. Well ustazah kitorang tuh unpredictable, so tak boleh nak agak aa apa denda bagi bebudak markah low nanti. Huh, takut pulak aku. Hmm.

Okey la, aku chaw dulu k. Bye. Assalammualaikum uolls ^^

2 comments:

  1. all the best utk azam. :D
    memang makin cepat kan masa berlalu T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou sis hehee ^^

      Aah, skrg nih sminggu pun rsa sekejap sgt . Huhuhu.

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕