Terima Kasih Daun Keladi

15:15:00

Salam alaykh fellas ! ^^


*TAKDE KAITAN K*

 Hai uolls ! Phewwww, setelah beberapa dekad aku fight dengan jin malas dalam badan aku nih, akhirnya dapat jugak aku tewaskan dia hahahaha! Ntah bapak jin mana pulaklaaa yang menumpang nih hmm. Tapi chills gais, sbb today I'm finally here, tengah tekan-tekan keyboard hihiks.

Kira dah masuk seminggu lebih aa aku tak update blog kan? Ekceli takde la busy mana kan, tapi macam yang aku cakap tadi la, jin malas tuh hah yang salah hahahahaha. Tak pasal-pasal jin pulok yang kena hahahaha. 

So aku nak ucap terima kasihhhhh banyak-banyak kat korang yang,- biarpun aku dah lama menghilangkan diri and tak jenguk korang, still sudi singgah-singgah jenguk blog aku nih kehkehkeh ^^ Mintak maaf mintak ampun sebab dah tak selalu jenjalan singgah blog korang. Tapi Inshaa Allah aku try k balas balik korang punya lawatan. Yelah, blog nih kalau takde korang, apa la maknanya kan? Sunyi krik-krik-krik je lah aku nanti kan huhuhu.

Ada banyak benda aku nak bagitau korang nih. Dah save dah dalam draft tapi tak siap lagi huhuks. So Inshaa Allah nanti aku post k? 

Aku stop kat sini. Seeyaa in the next entry k? Byebye! Assalammualaikum^^



You Might Also Like

7 Nerds

  1. hehehe jin malas memang ada dalam badan semua orang kut.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah hahaha :D tapi jin malas saya nih dah gemok dah saya rsa kehkehkeh

      Delete
  2. bestnya dapa lawan jin malas, ayu tak dapat lagi ni buat entry bg tips hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jin malas nih kan, suka betul menumpang kat weolls yg comey lotey nih kan ? Hahaha gurau k gurau hihiks ^^

      Takpe sis, sis seru je semangat raJIN tuh dtg balik k, well manatau dah ramai yg tunggu tips dr sis kan hehe. Btw goodluck sis lawan jin malas kehkehkeh

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images