Distraction.

16:25:00


Assalammualaikum and hello gaisss !


So how have you been ? If tak sihat silakan makan ubat, and kalau sihat let’s say ALHAMDULILLAH . So this week is a very busy plus miserable plus x and x and x. You guys can fill the X with anything you like hahaha.  But benda yang aku nak citer kat sini ekceli not about my busy weekdays with a sucks story blablabla.

To make it short, harituh kakak-kakak senior kat asrama nih ada jual a few books which is,- a very strong distraction of mine from any assignment  and any works yang sebenarnya aku kena submit  and buat dalam masa terdekat nih. Untuk yang kaki buku, tak kiralah buku jenis apa sekalipun, you guys mesti tau how sucks life is without any novel, or whatever  yang sewaktu dengannya. So nak dijadikan citer, aku ada lah beli dua buah buku, yang satu tittle ‘AYAH’ and yang satu lagi tittle ‘Awek Chuck Taylor’.

 The ‘AYAH’ book is actually an antologi book which is,- all the stories are about Ayah, Bapak, Daddy and yang sewaktu dengannya. Yang nih aku tak boleh nak cakap banyak lagi aa sebab aku sendiri pun tak baca lagi hihiks. The another book, ‘Awek Chuck Taylor’ is a book that full of emotion. I don’t usually reading books that written by kaum adam, tapi semenjak aku dah pernah and banyak baca buku hasil Ramli Awg Murshid (ada lagi nama penulis lelaki tapi aku tak ingat) , aku dah mula bagi can kat diri sendiri untuk baca buku hasil tangan lelaki nih, kira macam tak nak aa macam prejudis semacam kan hahahaha. The ‘Awek Chuck Taylor’ writer is lelaki and the book is really something lah gaisssss ! Siryes tak menyesal tau aku beli sampai kopak duit elaun aku bulan nih tau hahahaahahahahahaha :D

You know what, bila aku baca buku tuh kan, aku rasa macam aku dah balik ke zaman 2000-an , which is ekceli masa tuh umur aku baru nak cecah 3 tahun.  Like I said, buku tuh sarat dengan macam-macam jenis emosi.  So uolls yang suka baca novel tuh I highly recommend u gais to read this novel.

I stop here la gais. Lenguh dah jari kepapat aku nih hahaha. Jangan lupa cari novel tuh tau hihiks. Byebye :)

You Might Also Like

0 Nerds

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images