Cuti Deepa Yeaayy !

by - 4:18 pm


Assalammualaikum and hai uolls !


Hah ! Tengah buat apa tuh ? Heheheee. Happynyaaaaaaa harinih sebab at last dapat jugak aku update entry baru. Yelah a last few days nih aku busy siket renovate blog aku nih. Bukan saja-saja nak renovate tau, ekceli aku - ntah la, hmm ekceli aku ada salah tekan siket kat template lama aku harituh then bila aku nak preview,- aku boleh-boleh pulak gaissss ter-tekan SAVE button. Ya ALLAH rasa nak buang je laptop nih masa tuh tapi aku diam je padahal ekceli telinga pun dah merah dah masa tuh hahahaha.

So harinih kerja aku mereput je kat dalam bilik since cuti deepavali kan harinih gaiss hihiks. Mula-mula tadi aku plan nak tengok movie, tapi dah alang-alang surfing kan aku teruslah bukak blog. 

Esaimen ? Huh ! Ekceli banyak lagi esaimen yang aku kena buat. Nak kena buat video for lakonan subjek bahasa arab, esaimen komunikasi dakwah,esaimen english and so on. Esaimen fiqh ibadah je yang kitorang punya group dah siap. Esaimen komunikasi dakwah ada lagi sikit aku nak topup then settle la hihiks. Aku memang nak buat, tapi 'jin malas' aku dah datang balik dah. So aku kena seru balik la 'semangat raJIN' aku datang balik sebab 'dia' kata nak gi ber-holiday jap hahahahahahaha.

So till here gais. Aku nak update post dalam draft aku yang dah bertimbun tuh hihiks. Adios :)

You May Also Like

0 Nerds

Thanks for reading. Do leave a comment 💕