Monday, 16 November 2015

Alhamdulillah, good news!



Assalammualaikum and hello bello uolls !

Wazzup bro ? Acah-acah gengster siket la kan hahahaha. Ok hambaq I know I know huhuu. So apa citer ? Hah, nih la aku nak share nih. 

Pagi tadi blok asrama kitorang ada buat gotong-royong. Habis gotong-royong tuh aku rasa macam mengantuk lagi siket, so aku sambung tidur la tapi kejap je. Then tak lama camtuh aku bangun balik and terus on laptop. So aku bukak blog la kan, apa lagi yg best selain blogging kan cewahh hahaha.  

Then tengah syok scroll-scroll chatbox, aku nampak ada org wish aku congrats untuk Segmen Kembara Misteri Burung Hantu yang aku join harituh so aku curious la. Then bila aku bukak blog kak Ros, I saw something yang buat aku terkejut hihihi.


Saja je nak zoom, bagi nampak siket hahaha!


Aku dpt masuk dalam bloglist VIP kak Ros gais , Alhamdulillah :) Well ekceli aku tak sangka gilaa k yg aku akan berjaya memandangkan ini baru kali kedua aku menyertai segmen *skema dowh ayat gua* sbb yelah selama nih kan aku hiatus je memanjang hahaha so takdenye nak join-join segmen nih hahaha.

So nak ucap terima kasih bebanyak kat kak Ros, saya haaaaaapppyyy sangat hihiks ^^

Kepada yang berjaya, tahniah k. And to those yang dah try, takpe lain kali kita try sama-sama lagi k ? Lepasnih kita join baaaanyaaak-banyaaaakk segmen and giveaway k heheee :)
 
Aku stop bebel kat sini la gais. Nak chaw jap ada hal. Adios fellas ^^ Goodnight.

10 comments:

Thanks for reading. Do leave a comment 💕