Adorable November.

23:44:00


Salam alaykh peeps.

Dah berapa hari aku tak update entry baru kan? Ekceli aku takde la busy mana pun. Cumanya aku malas and takde idea je nak taip amende. Ada jugakla a few things yang berlegar kat kepala otak aku nih. Tapi ntah la, everytime aku sentuh je keyboard, idea aku surely akan hilang,- terbang ntah ke mana. End up aku save je jadi draft. And mereputla entry tuh kat draft huhuhu. 

So harini 18 November right? Birthday ex-crush aku tau harinih hahaha. Ex-, okey, EX. Sekarang dah takde apa feeling dah pun. Siryes takde dah. 
 “eleh, kalau betul dah ex, dah takde feeling, kenapa ngko masih tergedik-gedik lagi nak ingat birthday dia? Hah? Hah?”
Well gais, sedangkan birthday musuh aku pun aku ingat, inikan pulak EX-CRUSH yang pernah aku adore suatu ketika dahulu. Eventho sekarang dah takde apapa feeling, eventho aku dah tak nak fikir dah pasal dia, still,- dia EX-SCHOOLMATE aku and for sure la kan kawan-kawan aku yang lain tetap akan wish dia and technically,- aku tetap akan TER-ingat jugak yg harinih was his birthday. So what can I do ? Huh? Huh? HAHAHAHA.

Is my answer logic enough or not? Okey terserah la nak fikir apa. Aku takleh nak halang kan hahaha gituuww.

And tak lama lagi, birthday bestfriend aku pulak menyusul. Pastuh birthday blablablablabla pulak gi yang menyusul. Hmmm.

Ekceli November is one of the month yang aku sangat suka sebab ada banyak yang jadi and ada banyak important date yang aku save kat dalam November nih. November nih la yang banyak simpan kenangan sebenarnya. Tak kira la apa jenis kenangan sekalipun, bad ke tak bad ke, semua ada kat dalam November nih. Nak cerita banyak pun takleh gak sebab konfem mata juling nanti kalau semua aku nak citer kat sini hahahaha. Haih, tetiba pulak aku rindu masa-masa SPM aku last year. Hmm, zaman kegemilangan la katakan, uhuks.

So adik-adik yang tengah SPM tuh, pa citaa? Hahahahah. Whatever it is, sis nak ucap goodluck and all the best for all of you k. Jawab exam leklok tau. Jangan jadi macam sis nih. Masa jawab paper, masa tuh jugak la otak sibuk fikir nak cuti cepat la, nak golek atas lantai bila exam SPM dah habis la, fikir nak makan apa lepas jawab paper la, fikir nak hangout dengan besties kat mana la pas dah habis SPM nanti, hah, macam-macamlah. Astaghfirullah, apa la aku buat dulu tuh ya Allah hmmmm. 


** minum neslo jap**

Aduh mak.. kan, aku dah agak dah. Hilang dah idea apa aku nak taip tadi gais. Apalagi yang aku nak taip nih? Aku lupa la adoih.

Takpe la aku stop bebel sampai kat sini je la. Hilang idea aku beb, sorry hihiks. So till here then. Goodnight earthlings. Byebye ^^
 

You Might Also Like

8 Nerds

  1. Lissa pun masih ingat semua (banyak ja bunyinya hahaha) birthday ex-crush Lissa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yeke ? mmg aa ingat kan, dah mmg pernah terpahat dalam hati suatu ketika dahulu kekekeke ^^

      Delete
  2. errmmm... layan neslo jap la...hehehehhehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takpe, i feel you babe. dnt worry hihiks ^^

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images