Monday, 12 October 2015

Unfair

   
Assalammualaikum gaiss^^


Phewww, semenjak dah start kuliah nih dah makin susah nak cari masa nak update blog. Nasib baiklah esaimen ada lagi seminggu sebelum kitorang kena submit benda tuh so boleh jugak la aku nak curi-curi masa siket hihiks.


So gaisssssss, tak lama lagi SPM dah nak start right? Its mean adik-adik aku kat rumah tuh pun tak lama lagi dah nak start cuti sekolah dah. Tinggal aku je yang terperuk kat asrama sementara dorang pulak nanti akan duk goyang kaki kat rumah tuh sambil mentertawakan aku yang sangat kesian nih T_T . And that's what we called UNFAIR. 

Kakak mithali diorang nih tengah duk homesick kat asrama, hari-hari muka monyok macam tapir and diorang pulak boleh suka-suki je nak ketawakan aku yea ? Siap korang kalau akak balik rumah nanti HA HA HA HA! You should know how strong the kuasa veto as kakak sulung hihiks.


To adiks-adiks yang tak lama lagi dah nak SPM tuh, all the best and good luck for you guys okay? Oppss, macam terlebih awal pulak kan aku nak wish. Takpelah nanti aku wish lagi lah hahahah.


Ekcelli aku dah nak kena tido nih sebab esok kena bangun awal sebab kuliah start awal. But as an insomnia punya orang so aku ada masalah siket kalau nak lelap awal nih. But I still kena try tido awal supaya dapat bangun awal. Hmmmmmmm T_T  Ohh yaa, sorry sebab entry ada lari siket dari tajuk. I have no idea what I should put as the tittle hahahah.


So gotta go now fellas. Goodnight and assalammualaikum earthlings^^ 



2 comments:

  1. hehe Lissa pun kakak sulung. Selalu TERPAKSA mengalah dengan adik-adik. unfair sungguh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn ? unfair gegilaa tau haha . takpa kita kan kakak mithali uhuks hahaha

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕