Rasa Nak Gila !

by - 12:23 am

   
Assalammualaikum and hye earthlings !



"Its been a long time, without you my friend
And I tell you all about it when I see you again"


Hah, uolls tau tak lagu tuh? kalau tau silakan ikut I nyanyi yeww, kalau taktau takpe la nyanyilah lagu apa pun I tak kesah hahaha.


So guys, its been a loooonnggg time since I updated my very last entry right? Bukan apa, kan sekarang nih aku dah masuk semester dua dah. Well, cuti sem satu aku kan dah habis sob sob. Dah tak boleh nak hadap laptop je dua puloh empat jam sehari. Kuliah sepanjang hari guys uhuks T_T


Ya Allah guys, masuk semester dua nih aku rasa macam nak gilaaaa okey. Penat gila namamp*s . Baru je start kuliah seminggu, esaimen kitorang dah bertimbun menggunung ! Ya Allah,  semoga aku sabar lalui semua nih. And hati, mohon tabah okey hihiks.


Okey guys aku dah mengantuk gilaaa well dah beberapa malam nih aku stay up dengan kawan aku tengok drama korea Rooftop Prince yang seriously buat airmata aku meleleh and sampai sekarang aku masih tak boleh nak move on dari drama tuh.

  
Memang aa drama tuh dah basi dah lama dah on air kat tv but honestly aku tak pernah lagi tau tengok drama tuh sebab aku kan dulu terperuk kat asrama so memang takde aa nak menghadap drama-drama kat tv tuh semua. Rooftop Prince sangaaattt best and citer dia nih unik, lain daripada drama yang aku pernah tengok sebelum nih. Eventho last episode tuh aku ada blur siket but overall drama tuh really touch my heart. Ofc lah sedih if kita rindu some-thing/one yang kita langsung dah tak boleh nak jumpa right? Okey aku rasa aku dah sebak dah balik uhuks T_T


So I stop here lah dear fellas. Nak tido sebab mata tak tahan dah hewhew. Esok kena bangun awal sebab ada aktiviti sukan satu Malaysia T_T huwaaaa aku taknak pergi ekceli huwaaaaa *tarik rambut gaya comel*


Goodnight earthlings. Salam alaykh :)


P/S: Mintak maaf sebab tak dapat nak balas kunjungan and followback korang sebab I betul-betul busy sekarang nih. Insha Allah esok aku singgah and followback korang okey? Kbaii, loveya!


You May Also Like

0 Nerds

Thanks for reading. Do leave a comment 💕