Busier Than Ever

by - 2:53 pm

 
 Assalammualaikum earthlings!


What a very nice sunday, isn't it? ^^ Well siapa yang tak suka weekend kan hihiks. Alhamdulillah harinih kitorang takde apa aktiviti so iolls lepaks je hari nih hihihi.


Rasanya baru seminggu aku tak menaip kat blog nih tapi taktau la kenapa aku dah rasa macam a lil' bit awkward dah nak menaip entry baru hewhew.


So as you know my semester dua dah start so aku amatlah busy tahap petala ke-5 sekarang nih. Dengan esaimennya yang bertimbun, presentation lagi tak jumpa tajuk yang pensyarah bagi, ya Allah aku siryesly miserable right now. Pasal tuh lah aku tak dapat nak join segmen and dah jarang-jarang update and blogwalking sekarang nih. 


Mintak maaf sangat kat awak-awak yang ada promote me join segmen tapi I tak dapat nak layan due to my pack schedule :"( Inshaa Allah, bila aku ada siket masa lapang nanti aku join yea hihiks.


Ohh yea, lagi satu nak aku nak mengadu kat korang nih. Gaisss aku homesick teruk weh seminggu nih T_T Nak menanges je aku rasa sepanjang minggu nih. Bebs apa aku nak buat nih? Kali nih homesick aku betul-betul teruk T_T huwaaaaa nak balik rumahhh T_T 


Okey uolls tuh je lah aku nak bebel. Takde idea dah sebab kat luar tuh hujan so its a lil' bit cold here and my brain dah beku siket dah hewhew. Lain kali Inshaa Allah aku bebel lagi.


Assalammualaikum gaiss. Byebye!

You May Also Like

2 Nerds

  1. Good luck study dik...zaman study jugalah yg paling best walaupun agak busy..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou sis :) yea Inshaa Allah hihiks. Doakan saya kuat hati yea hahaha ^^

      Delete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕