Saturday, 26 September 2015

Mood Down *prolog*

 
Assalammualaikum and hye earthlings.


Harinih dah genap 3 minggu dah aku kat rumah sempena cuti sem 1 nih. Like I said, cuti aku sebulan je, tak lama, tapi kira Alhamdulillah lah jugak sebab ada jugak geng aku yang lain cuti sem diorang tak sampai sebulan pun weh. Lebih kurang 2 minggu je diorang punya cuti sem. Kalau aku jadi diorang confirm aa aku dah meleleh dah airmata T_T .


So, I have another 1 week nak spend time puas-puas kat rumah nih sebelum sambung study balik, sebelum jadi zombie-tak-cukup-tidur lagi balik. Thinking about the '1 week' buat aku bad mood gilaa beb. Aku tak nak balik hostel! Aku nak cuti lagi huwaaaa T_T Aku nak jerit aaaaaarrrggghhh T_T .


Aku tak puas lagi cuti. Aku tak puas lagi spend time dengan family. Aku masih nak makan masakan mak aku beb *lap airmata guna hujung lengan baju*


Tapi nak buat macam mana kan? Dah nama pun student, nak tak nak kena jugak aku angkat kaki balik hostel. Ya Allah I kennnooottt T_T *nanges bawah selimut*


Beside this, ada lagi satu benda yang buat mood aku down. Tapi nanti malam siket aku cerita kat sini sebab aku ada hal nak settle jap hewhew. 


Jumpa next entry okey? Assalammualaikum ^^

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading. Do leave a comment 💕