Delete And Move On

23:08:00

                       
Assalammualaikum dan salam barakah uolls . 


Tengah buat apa tuh ? Ofc lah tengah baca blog orang kan, takkan tengah mandi pulak hahahaha. Okey abaikan aku gila sekejap.

Okey, uolls perasan tak aku dah delete semua post lama ? Opss, manalah nak perasan kan korang bukannya nak stalk aku duapulohempat jam kan hmmm hmm.  Okeylah abaikan kegilaan itu sekali lagi. Nak dijadikan citer, aku memang dah delete semuanya sebab, well, bukan apa, aku dah nekad nak move on, dah tak nak fikir pasal masa lalu dah.  Tak nak meleleh airmata fikir pasal benda dah lepas.

FYI, aku delete post lama, kata nak move on bagai tak bermakna aku lupakan semua kenangan aku okey ? Maksud aku nih, aku nak bina hidup baru. Aku nak berjaya dulu, Insya Allah nak pegang sijil Master dulu hah barulah aku toleh balik kebelakang nak tengok masa silam aku hahahahahaha.

Aku ada cita-cita besar. Kalau boleh aku nak capai dulu semua apa yang aku dah plan (semoga Allah izinkan). I have a very big-big-big dreams that i have to make it become true so people tak akan kata aku macam-macam. Well, aku tau kita tak payah nak peduli apa orang kata, tapi telinga aku nih kadang-kadang pandai bernanah jugak aa kalau aku terdengar orang cakap buruk pasal aku hehehe.

Okeylah uolls, aku dah penatlah nak membebel *menaip je pun kan* hahahah.

Selamat malam sayang sekalian . May Allah Bless Us, Amiin :)

You Might Also Like

0 Nerds

Thanks for reading. Do leave a comment 💕

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images